autoverzekering voor jongeren

Wij vergelijken alle soorten autoverzekeringen voor jongeren en zetten ze netjes op een rij. Je krijgt zo alle resultaten te zien. Je kunt de autoverzekering direct bij ons afsluiten. Na afsluiting ontvang je van ons de gegevens om met je eigen Polismap App meteen de polis en groene kaart te bekijken. Je beschikt dus na de afsluiting direct over alle gegevens die jij nodig hebt van de autoververzekering. Je kunt er ook voor kiezen om een polisblad per post te laten versturen. In deze vergelijking nemen we alle soorten autoverzekeringen mee. Jij maakt zelf een keuze uit de voordeligste autoverzekering voor jonge bestuurders. Deze kun je direct bij ons afsluiten. Zo kun jij optimaal profiteren van een lage premie.

Hoe wij autoverzekeringen voor jongeren vergelijken

Wij vergelijken alle maatschappijen met alle soorten autoververzekeringen die er zijn en zetten ze netjes voor je op een rij. Hieruit kun jij een keuze maken en de autoverzekering direct bij ons afsluiten. Er zijn 2 verschillende soorten autoverzekeringen die wij onafhankelijk voor je vergelijken:
  • Autoverzekering: Dat zijn traditionele autoverzekeringen op basis van schadevrije jaren.
  • Rijgedragverzekering: Dit zijn autoverzekeringen waarmee je bij goed rijgedrag tot wel 35% van je premie terug krijgt.

Laat je adviseren

Als je een auto koopt ben je verplicht direct een autoverzekering af te sluiten. We gaan er ook vanuit dat jij de regelmatige bestuurder bent van de auto. Verzekeren doe je voordat je met de auto gaat rijden. Het afsluiten van een nieuwe autoverzekering werkt vrij eenvoudig, maar let wel op. Maak de juiste keuze voor wat betreft dekking. Kijk ook goed naar de aanvullende dekkingen zoals rechtsbijstand, schadeverzekering voor inzittenden en eventueel pechhulp. De keuze van dekking hangt onder andere af van de leeftijd, het type auto, het te rijden kilometrage en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. Op de pagina dekkingsvormen autoverzekering geven we je meer uitleg hierover. Wil je liever advies? Neem dan gerust contact met ons op.


Polismap App: gelijk jouw autopolis bekijken

Na het afsluiten van de verzekering kun je alle gegevens ( polis en groene kaart en persoonsgegevens ) bekijken via de Polismap App. Je ontvangt hiervoor een aparte e-mail. De App Polismap kun je downloaden via de App Store of Google Play en direct op jouw smartphone of tablet zetten. De Polismap App heeft nog veel meer voordelen. Zo kun je in de App het VoordeelPakket afsluiten zodat je alle verzekeringen bij ons hebt lopen. De korting op dit pakket loopt op tot 12%. Je kunt met de Polismap App ook een schade bij ons aanmelden.


Hulp en advies autoverzekering

Onze adviseurs zitten voor je klaar om eventueel vragen te beantwoorden of om je te helpen bij het afsluiten van jouw ( eerste ) autoverzekering. Op elke autoverzekering zit 14 dagen bedenktijd waarbinnen je kosteloos kunt annuleren.


Telefonisch bereikbaar:

Telefoonnummer: 072 509 22 63

of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819

Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag