rijgedragverzekering voor jongeren

Een rijgedragverzekering is voor jongeren echt heel interessant. Je kunt namelijk als jonge bestuurder een extra korting op de verzekeringspremie van de auto verdienen bij goed rijgedrag. Bij een normale autoverzekering maakt de autoverzekeraar geen onderscheid op basis van rijgedrag. Met een rijgedragverzekering doet de autoverzekeraar dat wel. Hierdoor kun jij echt het verschil maken. De korting op een rijgedragverzekering loopt op tot wel 35%. Je kunt dus, als je kiest voor een autoverzekering met rijgedrag, 35% extra besparen op jouw autopremie. Deze besparing stort de verzekeraar elke maand terug op je bankrekening. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is gewoon normaal rijden met je auto.

Bereken de voordeligste rijgedragverzekering voor jongeren:

Hoe werkt een rijgedragverzekering dan?

Dat zullen we je uitleggen. Eerst maken we een vergelijking tussen alle rijgedragverzekeringen. Als je de rijgedragverzekering hebt afgesloten krijg je van de verzekeraar een stekker per post thuisgestuurd. Deze stekker plaats je vervolgens in je auto. Dat is niet moeilijk. De ingang voor de stekker zit onder je stuur. Je stopt de stekker erin en klaar is Kees. Je hebt er verder geen last van. De stekker stuurt elke 2 minuten een signaal terug naar de verzekeraar. Jouw rijgedrag zal hiermee worden gemeten. Zij meten onder andere hoe snel je optrekt en hoe snel je tot stilstand komt. Ook meet de stekker of je te hard rijdt. Je mag best wel een keer te hard rijden en je zal best wel een keer te hard remmen. Het is niet zo dat je gelijk je korting verliest. Maar doe je dat te veel dan zal dat wel gebeuren. Als je dus gewoon normaal gebruik maakt van je auto dan krijg je de korting die past bij jouw rijgedrag. En dat is wel zo eerlijk. Meer weten? Ga dan naar Rijgedragverzekering.nl.
 

Online kijken in je eigen Dasboard

Via een App kun je je eigen rijgedrag ook volgen. De App ziet er uit als een dasboard. Dit dashboard kun je dag en nacht bekijken. Zo kun je in de gaten houden of je aan het einde van de maand ook de maximale korting terug gaat krijgen. Of dat je misschien nog iets moet verbeteren. 

Filmpje over de rijgedragverzekering bekijken?

Youtube video: Accepteer de cookies om deze inhoud te kunnen weergeven.Polismap App: gelijk jouw rijgedragverzekering bekijken
Na het afsluiten van de rijgedragverzekering kun je alle gegevens ( polis en groene kaart en persoonsgegevens ) bekijken via de Polismap App. Je ontvangt hiervoor een aparte e-mail. De App Polismap kun je downloaden via de App Store of Google Play en direct op jouw smartphone of tablet zetten. De Polismap App heeft nog veel meer voordelen. Zo kun je in de App het VoordeelPakket afsluiten zodat je alle verzekeringen bij ons hebt lopen. De korting op dit pakket loopt op tot 12%. Je kunt met de Polismap App ook een schade bij ons aanmelden.

Op elke rijgedragverzekering zit 14 dagen bedenktijd waarbinnen je kosteloos kunt annuleren.

Telefonisch bereikbaar:

Telefoonnummer:
072 509 22 63

of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819

Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag