bestelautoverzekering voor jongeren ( met 5% extra korting )

Je kunt hier alle premies voor een goedkope bestelautoverzekering vergelijken voor jongeren. Dat kun je voor jezelf doen maar ook voor jouw bedrijf. Wij vergeljken alle bestelautoverzekeringen en zetten ze netjes voor je op een rij. Een offerte is gratis en verplicht je tot niets. Als jonge bestuurder krijg jij van ons nog eens 5% extra korting bovenop de toch al goedkope premie van ons bestelautoverzekering voor jongeren. Met onze Polismap App krijg je gelijk toegang tot jouw bestelautopolis en groene kaart. Bekijk deze direct op je smartphone, tablet of desktop. Op elke bestelautoverzekering zit 14 dagen bedenktijd waarbinnen je dus kosteloos kunt annuleren. Vergelijk nu alle voordelige bestelautoverzekeringen.


Bereken de voordeligste bestelautoverzekering voor jongeren:Keuze uit drie verschillende bestelautoverzekeringen


Wettelijke Aansprakelijkheid (  WA ) bestelautoverzekering
Wettelijk gezien moet je in ieder geval WA (wettelijke aansprakelijkheid) verzekerd zijn, daarom maakt een WA-verzekering altijd deel uit van elke vorm van een bestelautoverzekering. Deze verzekering dekt schade die je aan derden toebrengt met de bestelauto of aangekoppelde caravan of aanhanger. Die schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn. Een WA-verzekering is de noodzakelijke basisverzekering en de goedkoopste vorm om jouw bestelauto te verzekeren.

WA + Beperkt Casco ( Mini-Casco ) bestelautoverzekering
Wilt je meer zekerheid dan kun je naast de WA - dekking ook een beperkt cascoverzekering afsluiten. Je betaalt dan iets meer, maar in ruil voor die licht hogere premie ben je meteen voor een belangrijk stuk verzekerd tegen schade aan de eigen bestelauto. U kunt daarbij denken aan ruitbreuk, diefstal van of uit de bestelauto, schade door storm en hagel, brand, joyriding en schade veroorzaakt door overstekend wild.
 
WA + Volledig Casco ( All-Risk ) bestelautoverzekering
De meest complete bestelautoverzekering die je kunt afsluiten is de WA plus volledig casco (all-risk). Je bent dan ook verzekerd tegen schade als gevolg van botsen, slippen en omslaan en van de weg raken. Om ook de inhoud van de bus te verzekeren kun je er apart kiezen voor een verzekering van vervoer van eigen goederen. Let dus op: Gereedschappen en machines zijn standaard uitgesloten van dekking op een bestelautopolis en moet dus apart worden meeverzekerd.


Aanvullende verzekeringen bestelautoverzekering


Schadeverzekering voor inzittenden ( dus ook voor de bestuurder )
De schadeverzekering voor inzittenden ( SVI ) keert de werkelijk geleden schade van de inzittenden uit, ook als er geen sprake is van invaliditeit of overlijden. Deze verzekering dekt letselschade tot een maximum van het verzekerde bedrag van inzittenden en bestuurder ( personeelslid ) als gevolg van een ongeval. Mogelijk letselschade kan bestaan uit zaakschade (kleding, brillen, laptop etc), medische kosten, inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten en uitvaartkosten. Verzekerd is € 1.000.000,- per gebeurtenis voor alle inzittenden tezamen.
 
Rechtsbijstandverzekering bestelauto
Wij adviseren je altijd een rechtsbijstandverzekering bij de bestelautoverzekering af te sluiten voorzover deze uiteraard niet elders is verzekerd: Naast het verhalen van materiële- en letselschade biedt deze verzekering ook dekking voor andere geschillen die verband houden met het bezit van een bestelauto. Het kan bijvoorbeeld gaan om juridische bijstand bij strafvervolging, het aantekenen van beroep tegen de invordering van uw rijbewijs en/of de inbeslagname van de bestelauto of bij problemen rond een schadevergoeding, een reparatie of zelfs de aanschaf van de auto (mits bij een erkende BOVAG-garage).
 
Vervoer van eigen goederen in de bestelauto
ZZP'ers en bedrijven hebben soms gereedschappen en materialen in hun bestelwagen liggen. Ook ’s nachts. (je haalt na het werk meestal niet de bus leeg). Bestelauto's worden nogal eens opengebroken. De Vervoer eigen Goederen polis biedt u de oplossing. Deze verzekering vergoedt schade door verlies of beschadiging van de eigen goederen, zoals gereedschappen en materialen die in de eigen bestelwagen liggen. De dekking geldt 24 uur per dag (ook voor diefstal).
 

Polismap App: Gelijk jouw bestelautoverzekering bekijken

Bekijk ook jouw bestelautoverzekering en groene kaart, direct na afsluiting van de verzekering, via je eigen online Polismap App. Hiermee heb je altijd online inzicht in je bestelautoverzekering. Ook kun je offline en online schades melden met de app. Zo kun je ons daarvan direct op de hoogte stellen

Grijs kenteken / grijs kentekenverzekering
Een bestelwagen of bestelbus is een auto bedoeld voor het vervoeren van goederen en spullen. Het grijs kenteken is in Nederland de benaming van het kenteken van voertuigen die een belastingvoordeel hebben. Dit zijn meestal bestelwagens. Het grijze kenteken is te herkennen aan het nummerbord. De eerste letter is dan een B of een V. Wanneer een bestelwagen met belastingvoordeel is gekocht (zonder BPM) zijn zijruiten en meer dan 2 zitplaatsen niet toegestaan.

Telefonisch bereikbaar:

Telefoonnummer: 072 509 22 63

of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819

Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag