Scooterverzekering Jonge Bestuurder
JongeBestuurder.nl

Heb je net een scooter, snorfiets of bromfiets gekocht of gekregen? Dan moet je deze wèl op je eigen naam verzekeren. Wij bieden Jonge Bestuurders een voordelige premie met uitstekende dekking aan. Ook wanneer je nog een Jonge Bestuurder bent en nog geen rijervaring hebt bieden wij je een voordelige scooterpremie aan. Jij kunt jouw voordelige scooterverzekering direct online bij ons afsluiten. Met onze Polismap App kun je gelijk jouw scooterverzekering op je smartphone, tablet of desktop bekijken. Zo heb je meteen inzicht in de polis en groene kaart. Op elke scooterverzekering zit 14 dagen bedenktijd waarbinnen je kosteloos kunt annuleren.

Leeftijd van de bestuurder

Als je een bromfietsverzekering wilt afsluiten dan moet je altijd de leeftijd van de jongste bestuurder van de scooter opgeven. Je kunt de verzekering dus niet op naam van je ouders zetten. Doe je dit toch dan ben je niet verzekerd als je jonger bent dan de persoon waar de verzekering voor is afgesloten!

Bijzonder gebruik scooter

Ga je met je scooter pizza's bezorgen of werken als koerier? Als je geld gaat verdienen met behulp van je scooter dan is er geen dekking op een normale scooterverzekering. Wij bieden wel een scooterverzekering aan die het zakelijk gebruik van de scooter toestaat. ( bezorgscooter ) Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Polismap App

Bekijk de scooterverzekering en de groene kaart, direct na afsluiting van de scooterverzekering, via je eigen online Polismap App. Hiermee heb je altijd online inzicht in je scooterverzekering. Ook kun je offline en online schades melden met deze App. Zo kun je ons daarvan direct op de hoogte stellen en kunnen wij je sneller helpen.

Telefoonnummer: 072 509 22 63 ma-zat 09:00 / 17:00

of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819