Motorverzekering Jonge Bestuurder
JongeBestuurder.nl

Bij ons is de goedkoopste motorverzekering voor de Jonge Bestuurder snel te vergelijken en af te sluiten. Wij vergelijken de verschillende motorverzekeringen voor jou en zetten ze netjes op een rij. Je kunt daarvoor gebruik maken van onze online vergelijking, maar je mag ons natuurlijk ook bellen. Voor hulp bij het afsluiten van een motorverzekering of advies zitten onze adviseurs voor je klaar. Wil je graag ons advies? Tel. 072 509 22 63 ma. - zat. 09:00 / 17:00.

Bereken de motorverzekering voor de Jonge Bestuurder:

Jonge Bestuurder motorrijbewijs

Jonge Bestuurders die een motorrijbewijs willen halen en een motor willen kopen en verzekeren dienen rekening te houden met het vermogen van de motor. Hier tref je een overzicht voor Jonge Motorrijders die een motorrijbewijs willen halen of bezitten en de motorverzekering willen afsluiten:

3 soorten motorverzekeringen

Bij een motorverzekering kun je kiezen uit 3 verschillende verzekeringspakketten: WA-motorverzekering, WA + Extra motorverzekering of All-risk motorverzekering. De motorverzekering is eenvoudig uit te breiden met aanvullende dekkingen. zoals een extra dekking voor je kleding, helm en schoenen ( € 500.- tot € 2.500,-), een opzittendenverzekering  ( bestuurder en medepassagier ), rechtsbijstandverzekering en een pechhulpverzekering. Onze service stopt niet bij het afsluiten van een motorverzekering. Ook bij een eventuele schade of bij vragen kun je gebruik maken van ons service.

Polismap App

Bekijk de motorverzekering en de groene kaart, direct na afsluiting van de motorverzekering, via je eigen online Polismap App. Hiermee heb je altijd online inzicht in je motorverzekering. Ook kun je offline en online schades melden met deze App. Zo kun je ons daarvan direct op de hoogte stellen en kunnen wij je sneller helpen.

Telefoonnummer: 072 509 22 63 ma-zat 09:00 / 17:00

of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819