Bestelautoverzekering Jonge Bestuurder
JongeBestuurder.nl

Ben je een Jonge Bestuurder met een bestelauto of ben je een startend ondernemer? Je kunt hier alle premies voor een goedkope bestelautoverzekering vergelijken. Wij vergelijken alle bestelautoverzekeringen en zetten ze netjes op een rij voor je. Een offerte is gratis en verplicht je tot niets. Als jonge bestuurder krijg jij van ons nog eens 5% extra korting bovenop de toch al voordelige premie van onze bestelautoverzekering. Met onze Polismap App krijg je gelijk toegang tot jouw bestelautopolis en groene kaart. Bekijk deze direct op je smartphone, tablet of desktop. Op elke bestelautoverzekering zit 14 dagen bedenktijd waarbinnen je dus kosteloos kunt annuleren. Vergelijk nu alle voordelige bestelautoverzekeringen voor de Jonge Bestuurder.

Bereken de voordeligste bestelautoverzekering:

Keuze uit drie verschillende bestelautoverzekeringen

Wettelijke Aansprakelijkheid (  WA ) bestelautoverzekering
Wettelijk gezien moet je in ieder geval WA ( wettelijke aansprakelijkheid ) verzekerd zijn, daarom maakt een WA-bestelautoverzekering altijd deel uit van alle bestelautoverzekeringen. Deze verzekering dekt schade die je met de bestelauto of met de aangekoppelde caravan of aanhanger aan derden toebrengt. Die schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn. Een WA-verzekering is de noodzakelijke basisverzekering en de goedkoopste vorm om jouw bestelauto te verzekeren.

WA + Beperkt casco ( Mini-Casco ) bestelautoverzekering
Wil je meer zekerheid? Dan kun je naast de WA-dekking ook een beperkt casco verzekering voor je bestelauto afsluiten. Je betaalt dan iets meer, maar in ruil voor de iets hogere premie ben je meteen voor een belangrijk deel verzekerd tegen schade aan de eigen bestelauto. Je kunt daarbij denken aan ruitbreuk, diefstal van de bestelauto, schade door storm en hagel, brand en schade veroorzaakt door aanrijding met overstekend wild.

WA + Volledig casco ( All-Risk ) bestelautoverzekering
De meest complete bestelautoverzekering die je kunt afsluiten is de WA plus Volledig casco ( All-Risk ) verzekering. Je bent dan ook verzekerd tegen schade als gevolg van botsen, slippen en omslaan en van de weg raken. Om ook de inhoud van de bus te verzekeren kun je apart voor een verzekering van vervoer van eigen goederen kiezen. Let dus op: gereedschappen en machines zijn standaard uitgesloten van dekking op een bestelautoverzekering en moeten dus apart op een aanvullende verzekering worden meeverzekerd.

Aanvullende verzekeringen bestelautoverzekering

Schadeverzekering voor inzittenden ( dus ook voor de bestuurder )
De schadeverzekering voor inzittenden ( SVI ) keert de werkelijk geleden schade van de inzittenden uit, ook als er geen sprake is van invaliditeit of overlijden. Deze verzekering dekt letselschade tot een maximum van het verzekerde bedrag van inzittenden en bestuurder ( personeelslid ) als gevolg van een ongeval. Mogelijke letselschade kan uit zaakschade ( kleding, brillen, laptop etc ), medische kosten, inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten en uitvaartkosten bestaan. Verzekerd is € 1.000.000,- per gebeurtenis voor alle inzittenden tezamen.

Rechtsbijstandverzekering bestelauto
Wij adviseren je altijd een rechtsbijstandverzekering bij de bestelautoverzekering af te sluiten voor zover deze uiteraard niet elders is verzekerd: Naast het verhalen van materiële- en letselschade biedt deze verzekering ook dekking voor andere geschillen die verband houden met het bezit van een bestelauto. Het kan bijvoorbeeld gaan om juridische bijstand bij strafvervolging, het aantekenen van beroep tegen de invordering van uw rijbewijs en/of de inbeslagname van de bestelauto of bij problemen rond een schadevergoeding, een reparatie of zelfs de aanschaf van de auto ( mits bij een erkende BOVAG-garage ).

Vervoer van eigen goederen in de bestelauto
ZZP'ers en bedrijven hebben soms gereedschappen en materialen in hun bestelwagen liggen. Ook ’s nachts. ( je haalt na het werk de bus meestal niet leeg ). Bestelauto's worden nogal eens opengebroken. De Vervoer Eigen Goederen polis biedt u de oplossing. Deze verzekering vergoedt schade door verlies of beschadiging van de eigen goederen, zoals gereedschappen en materialen die in de eigen bestelauto liggen. De dekking geldt 24 uur per dag.

Grijs kenteken / grijs kentekenverzekering

Een bestelwagen of bestelbus is een auto, bedoeld voor het vervoeren van goederen en spullen. Het grijs kenteken is in Nederland de benaming van het kenteken van voertuigen die belastingvoordeel hebben. Dit zijn meestal bestelwagens. Het grijze kenteken is te herkennen aan het nummerbord. In het kenteken van een bestelauto zit altijd een B of een V. Wanneer een bestelwagen met belastingvoordeel is gekocht ( zonder BPM ) zijn zijruiten en meer dan 2 zitplaatsen niet toegestaan.

Polismap App

Bekijk de bestelautoverzekering en de groene kaart, direct na afsluiting van de bestelautoverzekering, via je eigen online Polismap App. Hiermee heb je altijd online inzicht in je bestelautoverzekering. Ook kun je offline en online schades melden met deze App. Zo kun je ons daarvan direct op de hoogte stellen en kunnen wij je sneller helpen.

Telefoonnummer: 072 509 22 63 ma-zat 09:00 / 17:00

of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819