All-Risk Rijgedragverzekering
JongeBestuurder.nl          

Als beginnend bestuurder snappen wij dat het afsluiten van een autoverzekering niet makkelijk is. Daarom willen we je zo goed mogelijk helpen. Hier geven wij meer uitleg over de verschillende dekkingen waaruit je kunt kiezen. De Rijgedragverzekering met All-Risk dekking kun je alleen afsluiten voor jonge auto's. Voor deze autoverzekering mag de auto bij aanvang van de All-Risk Rijgedragverzekering niet ouder zijn dan 12 jaar.    

Offerte All-Risk Rijgedragverzekering

We maken graag een offerte voor je op! Wij vinden persoonlijk advies wel heel belangrijk. Voor het afgeven van een offerte verzoeken wij je om telefonisch contact met ons op te nemen. Je kunt jouw gegevens en die van de auto ook bij ons achterlaten op het contactformulier. Dan nemen wij contact met je op.

Offerte aanvragen?

Tel: 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00

Contactformulier Rijgedragverzekering


All-Risk Rijgedragverzekering

Dit is de meest uitgebreide Rijgedragverzekering die er is. Met deze autoverzekering is ook de eigen schade gedekt, wanneer je zelf de veroorzaker bent. Naast de eigen aanrijdingsschade is ook diefstal, brand, storm, explosie, ruitschade, aanrijding met dieren en vandalisme gedekt. De All-Risk Rijgedragverzekering adviseren wij voor alle nieuwe auto's. Wij verzekeren graag jouw auto All-Risk als deze niet ouder is dan 12 jaar. Omdat een All-Risk Rijgedragverzekering jouw auto tegen bijna alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een WA + Casco autoverzekering genoemd. Naast de dekking van de WA Rijgedragverzekering en de WA + Beperkt casco Rijgedragverzekering ben je tevens verzekerd voor schade aan de eigen auto veroorzaakt door botsing, omslaan, slippen en van de weg raken. Bekijk ook de verzekeringskaarten van de All-Risk Rijgedragverzekering.

► Schade aan derden
► Diefstal
► Brand
► Explosie
► Storm
► Ruitschade
► Aanrijding met dieren
► Vandalisme
► Aanrijding, slippen en van de weg raken

Aanvullende dekking All-Risk Rijgedragverzekering:


Schadeverzekering voor inzittenden

Als aanvullende dekking op een Rijgedragverzekering kun je een schadeverzekering voor inzittenden afsluiten. Deze aanvullende dekking heeft een verzekerde som van € 1.000.000,-. Met deze aanvullende dekking krijg jij als bestuurder schade vergoedt na een ongeval met de auto. Denk aan letselschade, maar ook aan schade aan kleding en bagage. Alle mensen die bij jou in de auto stappen zijn automatisch meeverzekerd. Dus ook je partner, kindjes of vrienden die met je meerijden. Veel mensen vergissen zich en denken dat deze dekking alleen voor de medepassagiers bestemd is, maar dat is niet juist. Jij als bestuurder bent ook verzekerd!

► Verlies van inkomen
► Aanpassing van de woning
► Huishoudelijke hulp
► Smartengeld
► Kosten van overlijden

Rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen

De rechtsbijstandsdekking kan goed van pas komen wanneer je door iemand anders bent aangereden en de schade wilt verhalen. Je krijgt juridisch advies en deskundige rechtshulp. Dit kan voor blikschade aan je auto zijn, maar kan ook inzake schade die je aan jezelf hebt opgelopen. Denk bijvoorbeeld aan letselschade en inkomensverlies. Je kunt de rechtsbijstanddekking ook gebruiken bij andere conflicten met je auto.

► Verhalen van materiële schade
► Verhalen van letselschade
► Inschakelen van een expert
► Conflicten met garage
► Hulp bij strafvervolging

Pechhulpverzekering

Als je kiest voor een pechhulpverzekering dan kies je voor zekerheid voor onderweg. Wij brengen de pechhulpverzekering voor je onder bij de grootste pechhulpverlener van Europa. Na afsluiting beschik je direct over de pechhulppas. Hierop staat het telefoonnummer van de pechhulpcentrale die je 24-uur per dag kan bellen bij pech onderweg.

Dekkingsgebied Nederland

► Nederland met woonplaats
► Nederland zonder eigen woonplaats

Dekkingsgebied Europa

► Nederland + Europa met woonplaats
► Nederland + Europa zonder eigen woonplaats

Geïnteresseerd in een All-Risk Rijgedragverzekering offerte? Neem dan contact met ons op. Tel. 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00.