Contact met JongeBestuurder.nl

                   
Hopelijk hebben we je van voldoende informatie kunnen voorzien. Wij bieden scherpe premies om jouw nieuwe autoverzekering of een verzekering voor een ander motorvoertuig bij ons af te sluiten. Wil je contact met ons opnemen? Dan kan dat op de volgende manieren:

WhatsApp ( ma. | zat. 09:00-17:00 )
Je kunt ons op dit nummer niet bellen. App ons je vraag over de nieuwe autoverzekering en wij zullen je snel berichten.
WhatsApp: 06 38 565 819

Contactformulier
Je kunt dit contactformulier invullen zodat we je vraag snel per e-mail kunnen beantwoorden.

Telefonisch bereikbaar
Telefoonnummer: 072 509 22 63

Openingstijden
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag

Als je een schade wilt melden
Je hebt een schade gehad of bent betrokken geweest bij een aanrijding. Dat is heel vervelend. We willen je zo snel mogelijk op weg helpen met deze schade. Op deze link kun je precies vinden wat je nu moet doen.

Als je iets wilt schrijven
De Kilometerverzekering.nl
Postbus 167
1860 AD Bergen N.H.

Voor nood- en spoedgevallen
Voor nood- en spoedgevallen bel je met het telefoonnummer van de hulpdienst die op de groene kaart staat. Die gebruik je bijvoorbeeld als je 's nachts langs de kant van de weg staat en niet meer verder kunt rijden na een botsing. Elke verzekeraar waar wij mee samenwerken is namelijk 24-uur per dag bereikbaar.

Polismap App
Na het afsluiten van de verzekering kun je alle gegevens ( polis en groene kaart en persoongegevens ) bekijken via de Polismap App. Je ontvangt hiervoor een aparte e-mail. De App Polismap kun je downloaden via de App Store of Google Play en direct op jouw smartphone of tablet zetten. De Polismap App heeft nog veel meer voordelen. Zo kun je in de App het VoordeelPakket afsluiten zodat je alle verzekeringen bij ons hebt lopen. De korting op dit pakket loopt op tot 12%. Vanzelfsprekend kun je ook een schade aanmelden.

Wie zijn wij?
De Kilometerverzekering.nl biedt op de site alle soorten autoverzekeringen aan: normale autoverzekeringen, Kilometerverzekeringen en Rijgedragverzekeringen. Met een Kilometerverzekering betaal je alleen voor wat je rijdt. Met een Rijgedragverzekering krijg je korting bij goed rijgedrag en bij normale autoverzekeringen betaal je premie aan de hand van schadevrije jaren. We zetten ze netjes op een rij. Zodat jij de goedkoopste en best passende autoverzekering kunt uitkiezen. Naast autoverzekeringen verzekeren we nog veel meer. Je kunt denken aan pakketverzekeringen voor de particulier, maar ook bedrijven bieden wij verzekeringen aan. Wij zijn onafhankelijk en dus niet in eigendom van een maatschappij. Wij hebben daarom altijd vrije keuze in welke nieuwe autoverzekeringen we jou aanbieden. Je krijgt bij elke verzekering dezelfde service. We helpen je dus ook als je schade hebt. Op al onze verzekeringen zit 14 dagen bedenktijd. U kunt dus alle verzekeringen binnen 14 dagen na afsluiting kosteloos annuleren.Overige gegevens De Kilometerverzekering BV
AFM vergunningsnummer: 12043813
KIFID aansluitnummer: 300.016225
KVK: 64737470