Vergelijk Rijgedragverzekering
JongeBestuurder.nl

De Rijgedragverzekering is zeer voordelig voor jonge auto's. Met een Rijgedragverzekering kun je alleen kiezen voor de dekking All-Risk Rijgedragverzekering. We vergelijken naast de Rijgedragverzekering ook reguliere autoverzekeringen met elkaar. Bij de reguliere autoverzekeringen kun je wel de dekkingen WA-autoverzekering en WA-Beperkt casco autoverzekering vergelijken en afsluiten. Zo kun jij als jonge bestuurder voor elke auto de autoverzekering met de goedkoopste premie vergelijken en afsluiten. Op onze Rijgedragverzekering zit 14 dagen bedenktijd waarbinnen je kosteloos kunt annuleren.

Offerte All-Risk Rijgedragverzekering

We maken graag een offerte voor je op! Wij vinden persoonlijk advies wel heel belangrijk. Voor het afgeven van een offerte verzoeken wij je om telefonisch contact met ons op te nemen. Je kunt jouw gegevens en die van de auto ook bij ons achterlaten op het contactformulier. Dan nemen wij contact met je op.

Offerte aanvragen?

Tel: 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00

Contactformulier Rijgedragverzekering


All-Risk Rijgedragverzekering

De All-Risk Rijgedragverzekering is een normale autoverzekering en dekt bij een schade, net als elke andere autoverzekering met een volledig casco dekking, de schade aan de auto. De All-Risk Rijgedragverzekering kun je alleen afsluiten indien jouw auto bij aanvang van de verzekering niet ouder is dan 12 jaar. Het enige verschil t.o.v. een normale autoverzekering is dat je tot wel 20% extra autopremie kunt besparen. Als je een All-Risk Rijgedragverzekering bij ons afsluit krijg je in ieder geval 10% korting op de premie. De andere 10% verdien je door veilig te rijden. Een Rijgedragverzekering meet jouw rijgedrag met de Rijgedrag App. Een autoverzekering op basis van het rijgedrag draagt bij aan de verkeersveiligheid en is beter voor het milieu. Hoe veiliger je rijdt hoe lager jouw premie is.

Geïnteresseerd in een All-Risk Rijgedragverzekering offerte? Neem dan contact met ons op. Tel. 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00.