Rijgedragverzekering Jonge Bestuurder
JongeBestuurder.nl

Een Rijgedragverzekering met All-Risk dekking is een volledig casco autoverzekering. De All-Risk Rijgedragverzekering kun je alleen afsluiten als jouw auto bij aanvang van de verzekering niet ouder is dan 12 jaar. Het enige verschil t.o.v. een normale autoverzekering is dat jij tot wel 20% extra op je autopremie kunt besparen. Als je een Rijgedragverzekering afsluit krijg je in ieder geval gelijk 10% korting op de premie. De andere 10% verdien je door veilig te rijden. Een Rijgedragverzekering meet jouw rijgedrag met een Rijgedrag App. Een autoverzekering op basis van het rijgedrag draagt bij aan de verkeersveiligheid en is beter voor het milieu. Hoe veiliger jij rijdt hoe lager jouw premie. In de App kun je zien of je de extra korting hebt verdiend. De beloning storten we elk kwartaal terug. De extra korting loopt op tot 20%. Wil je een offerte bij ons aanvragen? Tel. 072 509 22 63

Offerte All-Risk Rijgedragverzekering

We maken graag een offerte voor je op! Wij vinden persoonlijk advies wel heel belangrijk. Voor het afgeven van een offerte verzoeken wij je om telefonisch contact met ons op te nemen. Je kunt jouw gegevens en die van de auto ook bij ons achterlaten op het contactformulier. Dan nemen wij contact met je op.

Offerte aanvragen?

Tel: 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00

Contactformulier Rijgedragverzekering


Hoe werkt een Rijgedragverzekering?

Wanneer je een Rijgedragverzekering hebt afgesloten krijg je van ons een e-mail met toegang tot de Rijgedrag App. Jouw rijgedrag zal hiermee worden gemeten. Zij meten onder andere hoe snel je optrekt en hoe snel je tot stilstand komt. Ook meet de App of je te hard rijdt. Je mag best wel een keer te hard rijden en je zal best wel een keer te hard remmen. Het is niet zo dat je dan gelijk je korting verliest. Maar doe je dat te veel dan zal dat wel gebeuren. Als je dus gewoon normaal gebruik maakt van je auto dan krijg je de korting die past bij jouw rijgedrag. En dat is wel zo eerlijk. Op elke Rijgedragverzekering zit 14 dagen bedenktijd waarbinnen je kosteloos de aanvraag kunt annuleren. Meer weten over de Rijgedragverzekering? Ga dan naar Rijgedragverzekering.nl.

Rijgedrag App

De Rijgedrag App geeft u inzicht in uw rijgedrag. De Rijgedrag App laat na elke rit zien hoe u heeft gereden. Hierbij maken wij het onderscheid tussen Rustig rijden - Oplettend rijden - Bewust rijden - Nauwkeurig rijden. U kunt elke gemaakte rit uitgebreid bekijken. Wij sturen u de inloggegevens van de Rijgedrag App direct toe wanneer u de All-Risk Rijgedragverzekeing heeft afgesloten. De App is dan altijd beschikbaar op uw telefoon. Zo kunt u goed in de gaten houden of u aan het einde van het kwartaal ook de maximale korting terug krijgt of dat u misschien nog iets moet verbeteren aan uw rijstijl. Uw rijscore wordt bepaald door de volgende factoren:

  • Hard remmen
  • Hard optrekken
  • Scherpe bochten nemen
  • Snelheidsoverschrijding
  • Oppakken van de telefoon
  • Ontgrendelen van de telefoon
  • Locatie en tijdstip van de rit

Cashback Rijgedragverzekering

Door het gebruik van de Rijgedrag App wordt jouw rijgedrag bijgehouden. Elke drie maanden wordt door de Rijgedrag-App de rijscore aan ons vrijgegeven. Op basis van deze rijscore bepalen wij de door jou te ontvangen cashback op de voor jouw vastgestelde premie. De cashback wordt aan je betaald door middel van een separate boeking. Voor een juiste berekening hebben wij tenminste een vol kwartaal aan gegevens nodig. Wij ontvangen de eerste rijscore voor de cashback daarom aan het eind van het volle kwartaal dat volgt op de ingangsdatum van de polis. Als de ingangsdatum bijvoorbeeld in februari is, ontvangen wij eind juni de eerste rijscore. De betaling van de cashback gebeurt begin januari, begin april, begin juli en begin oktober van elk jaar. Er vindt geen verrekening plaats met de te betalen premie. Vanaf een score van 3 krijgt u een percentage van jouw premie terug. In de onderstaande tabel kun je zien hoe de cashback opgebouwd wordt met deze Rijgedragverzekering. 

Rijscore

1: cashback = 0.0% elke 3 maanden
2: cashback = 0.0% elke 3 maanden
3: cashback = 5.0% elke 3 maanden
4: cashback = 7,5% elke 3 maanden
5: cashback = 10% elke 3 maanden

Geïnteresseerd in een All-Risk Rijgedragverzekering offerte? Neem dan contact met ons op. Tel. 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00.