Afsluiten Rijgedragverzekering
JongeBestuurder.nl

Sluit jouw All-Risk Rijgedragverzekering in een paar minuten bij ons af. De beloning hangt dus af van jouw rijgedrag. We gaan je dat tijdens en na het afsluiten van jouw Rijgedragverzekering allemaal uitleggen. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of appen. Telefoonnummer: 072 509 22 63 ma-zat 09:00 / 17:00. WhatsApp op nummer 06 38 565 819.

Offerte All-Risk Rijgedragverzekering

We maken graag een offerte voor je op! Wij vinden persoonlijk advies wel heel belangrijk. Voor het afgeven van een offerte verzoeken wij je om telefonisch contact met ons op te nemen. Je kunt jouw gegevens en die van de auto ook bij ons achterlaten op het contactformulier. Dan nemen wij contact met je op.

Offerte aanvragen?

Tel: 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00

Contactformulier Rijgedragverzekering


All-Risk Rijgedragverzekering

De All-Risk Rijgedragverzekering is een normale autoverzekering en dekt bij een schade, net als elke andere autoverzekering met een volledig casco dekking, de schade aan de auto. De All-Risk Rijgedragverzekering kun je alleen afsluiten indien jouw auto bij aanvang van de verzekering niet ouder is dan 12 jaar. Het enige verschil t.o.v. een normale autoverzekering is dat je tot wel 20% extra autopremie kunt besparen. Als je een All-Risk Rijgedragverzekering bij ons afsluit krijg je in ieder geval 10% korting op de premie. De andere 10% verdien je door veilig te rijden. Een Rijgedragverzekering meet jouw rijgedrag met de Rijgedrag App. Een autoverzekering op basis van het rijgedrag draagt bij aan de verkeersveiligheid en is beter voor het milieu. Hoe veiliger je rijdt hoe lager jouw premie is.

Geïnteresseerd in een All-Risk Rijgedragverzekering offerte? Neem dan contact met ons op. Tel. 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00.