Brommobielverzekering Jonge Bestuurder
JongeBestuurder.nl

Jonge Bestuurders in de leeftijdscategorie van 16 tot en met 24 jaar kunnen bij ons een brommobielverzekering afsluiten. Bij de meeste brommobielverzekeringen worden jeugdige bestuurders van 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 of 24 jaar geweigerd. Soms kan de brommobielverzekering alleen worden afgesloten wanneer er sprake is van een medische noodzaak. Vaak willen verzekeraars dan een doktersverklaring ontvangen. Wij hebben voor elke bezitter van een brommobiel een verzekeringsoplossing. Dus ook voor de Jonge Bestuurder. Echter zul jij, indien je nog een Jonge Bestuurder bent, wel contact met ons op moeten nemen voor het afsluiten van een brommobielverzekering. Tel. 072 509 22 63 ma. - zat. 09:00 / 17:00. 

Jonge bestuurder 

Natuurlijk wil je lekker met de brommobiel naar school, omdat deze net even te ver weg is. Je zit droog en comfortabel. Toch zijn verzekeraars niet happig op dit soort risico's. Dit komt omdat je weinig rijervaring hebt en je eigenlijk toch wel in een soort van auto rijdt. Je mag zelfs op een 80 kilometerweg rijden. De gevaren zijn daarom groot. Gelukkig zijn er toch brommobielverzekeraars die je wel willen accepteren, tegen een vaste aantrekkelijke prijs. Jij kunt een brommobielverzekering bij ons afsluiten tegen een vast maandelijks tarief. De maandpremie voor een 16-jarige en 17-jarige bedraagt € 89,84,- inclusief assurantiebelasting per maand. Daarna geldt: hoe hoger de leeftijd hoe lager de premie. Bel ons voor een offerte. 

Brommobiel niet verzekeren op naam van je ouders

Wij raden af om de brommobiel te verzekeren op naam van je vader of moeder. De premie is dan wel lager, maar jij bent dan niet of niet goed verzekerd met je brommobiel. Mocht er dan een schade ontstaan, waarbij de verzekeraar een uitkering moet doen, dan kan dat voor jou financiële gevolgen hebben. Verzeker daarom de brommobiel altijd op je eigen naam.

Afsluiten brommobielverzekering tussen de 16 tot 24 jaar

Ben je tussen de 16 en 24 jaar en wil je een brommobielverzekering afsluiten dan kun je dit niet online regelen. Om een offerte op te vragen bel je met 072 509 22 63. Bereikbaar van ma. - zat. van 09:00 tot 17:00. Bij het afsluiten van een brommobielverzekering voor een Jonge Bestuurder dien je er rekening mee houden dat je de premie voor het eerste kwartaal vooruit moet betalen. Wij sturen altijd eerst een offerte met daarbij een iDEAL-betaallink toe per e-mail. Je kunt dan vervolgens de eerste betaling van de premie via iDEAL voldoen. Daarna bevestigen we jou de dekking. Afhankelijk van de gekozen verzendingswijze sturen wij de polis digitaal of per post toe.

Afsluiten brommobielverzekering > 24 jaar

Bestuurders vanaf 25 jaar kunnen bij ons online een brommobielverzekering vergelijken en afsluiten. Je moet er dan wel zeker van zijn dat er niemand in gaat rijden die jonger is dan 25 jaar. Je kunt in dat geval de brommobielverzekering direct bij ons afsluiten:

Polismap App

Bekijk de brommobielverzekering en de groene kaart, direct na afsluiting van de brommobielverzekering, via je eigen online Polismap App. Hiermee heb je altijd online inzicht in je brommobielverzekering. Ook kun je offline en online schades melden met deze App. Zo kun je ons daarvan direct op de hoogte stellen en kunnen wij je sneller helpen. Op elke door ons aangeboden brommobielverzekering zit 14 dagen bedenktijd waarbinnen je dus kosteloos kunt annuleren.

Telefoonnummer: 072 509 22 63 ma-zat 09:00 / 17:00

of stel je vraag via WhatsApp op nummer 06 38 565 819